Inspirerende bemiddeling

Een mooie tentoonstelling én inspirerende bemiddeling in het Boijmans Van Beuningen in Rotterdam. In de tentoonstelling  Brancusi, Rosso, Man Ray – Framing Sculpture kan de bezoeker ook zelf experimenteren met fotografie en representatie.

brancusi-2 brancusi

Drie multimediale ruimtes zijn geïntegreerd in de tentoonstelling. Deze ruimtes zijn mooi en zorgvuldig vormgegeven met uitvergrote foto’s van de studio’s van de kunstenaars. Je stapt zo in de sfeer van een echte studio. De heldere instructies geven genoeg houvast en zijn toch voldoende open om een divers publiek uit te nodigen om aan de slag te gaan. En wat eigen experiment blijkt het inzicht in de tentoonstelling effectief te verdiepen.

rossorosso-3

Zeker een bezoek waard en nog tot 14 mei te zien! Laat weten wat jullie ervan vonden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation